Hits: 1033
Vízben vágtató csatakos lovak aranyszínű hajnali ellenfényben... ilyen témára kevés fotográfus képes nemet mondani. Én sem. 

A Rhöne folyó deltája, a franciaországi Camargue 1970 óta természetvédelmi terület, mintegy 400 madárfaj, köztük flamingók ideális lakhelye, a fotósok mégis inkább a lovas képekről ismerik.

Read More
Hits: 978
Bolygónknak akad néhány pontja, ahol logikus magyarázat hiányában is otthonosan érzem magam. Az egyik ilyen hely a Dolomitok hegyvidéke. 

Csend, harmónia, békesség... Nagyvárosi emberként már nagyon meg tudom becsülni ezeket és leginkább a magas hegyektől kapom meg őket.

Read More
Hits: 919
A Föld legzöldebb szigetei

Az Azori-szigetek sokáig rejtve maradtak előlem, igazából azt sem tudtam, hol úszkálnak, csak néha láttam róluk zölden vibráló fotókat, ám a sors úgy hozta, hogy oda is eljutottam néhány napra. És tényleg nagyon zöldek.

Read More
Hits: 939
A globalizmus mindent összemosó folyamata miatt egyre kevésbé érdekelnek a városlátogatások, szívesebben vagyok a természetben egyedül, vagy barátok körében. Izland tökéletes helyszín erre, ráadásul a nyers formájában uralkodó természet is lenyűgöző.

Mit tudunk Izlandól? Messze van. Hideg van. Állandóan kitörnek a vulkánok. Minden ott élő 10 évnél idősebb ember alkoholista. No ezek közül csak a legelső az igaz.

Read More
Hits: 927
Különösebben soha nem izgatott a Távol-Kelet, de Eifert János társaságában felfedezni Balit izgalmas kalandnak ígérkezett

Így hát Kedves tanárom meghívására 2 hétig barangolhattam a távoli és különös indonéz szigeten helyi vezetők segítségével.

Read More
X

Right Click

No right click